Levesek:
- Hagymaleves (3-3,5 g) - pirított kenyérkockákkal és/ vagy sajttal isteni.
- Zöldség leves vegyes fagyasztott zöldségből (3,5 - 4 g) - van, hogy készítek csipetkét is bele
- Tojásleves (1-1,5 g) - no comment :)
- Brokkoli krémleves (én csak brokkoliból és tejszínből készítem, így 2-3 g) - szintén pirított kenyérkockával és sajttal szoktam enni, de lehet pirított mandulaszeleteket is tenni a tetejére
- Tárkonyos csirkeragu leves (~2 g) - ez amellett, hogy alig van benne szénhidrát, nagyon laktató is a husi miatt
- Karfiol leves (2-3 g)
- Carbonara szósz (2,4 g) - sok tésztát lehet enni hozzá, vagy levest ehetsz a tészta előtt, esetleg desszertet utána.
- Bolognai spagetti szósz (3-4 g)
- Újhagymás-tejszínes csirke (2-3 g) - bulgurral vagy tésztával szoktam enni, és van, hogy csirke helyett halból készítem
- Pörköltek (1-2 g) - én általában csirkemell filéből készítem, de pl. afrikai harcsából is isteni. Nekem legjobban a túrós csusza csúszik mellé. :)
- Főzelékek (6-8 g) - spenótból, tökből, cukkiniből, esetleg zöldbabból. Feltétnek leggyakrabban fasírozottat, sült virslit, tükörtojást, esetleg bundás kenyeret készítek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése